Vi hade en fin invigningsfest av utbyggnaden av Kämpersvik med champagne och god mat. Som avslutning hade vi också en rejäl skaldjursfrossa med ostron och champagne och sedan havskräftor och räkor. Som efterrätt bjöds det på glace au four som jag inte ätit på minst 15 år.
Jag hann också med att träffa en hel del kompisar och Stefan, Mari, Otto och Jenny hann också med ett besök uppe i Kämpersvik och fick känna på utomhusduschen med riktigt kallt vatten.
På "hemvägen" till CA hade jag också turen att bli uppgraderad till business class, riktigt bra! Ett glas champagne innan avfärd och sedan rejält med benutrymme och god mat.
Jag har tagit en hel del bilder, så ni får se hur härligt det kan vara i Bohuslän på sommaren. Jag får varna för att det är en hel del bilder på Elsa, för hon är så fotogenisk.
Sommarsver |
1 comment:
Tack för senast å här är mina bilder.
http://picasaweb.google.com/henrik.otto/KMpersvik
Post a Comment