Friday, August 17, 2007

Champagne och Glace au four

Tillbaka i CA efter 2 sköna veckor i Sverige. Det var fint i 1.5 veckor och sedan lite regn på slutet. Jag hann med rätt mycket, men ändå tid till latande. På ambassaden fick jag stå och köa i 1.5 h utanför, men det var fint väder så det var inte så farligt. Det fick bli lite discgolf med Oscar, dooz, Thomas och Otto. På detta följde en fin svensk pizza. Det blev också god svensk mat på semestern: Pytt-i-Panna, Mannerströms sillröra, halv special med räksallad, mannagrynsgröt, Pipers glass, hannakaka och räkmacka. Det blev mycket tid uppe i Kämpersvik med mor och far, bröderna och respektive samt Elsa som är en glad liten tjej. Jag hann också med att besöka Åstol en sväng och bada från klipporna. Riktigt bra!

Vi hade en fin invigningsfest av utbyggnaden av Kämpersvik med champagne och god mat. Som avslutning hade vi också en rejäl skaldjursfrossa med ostron och champagne och sedan havskräftor och räkor. Som efterrätt bjöds det på glace au four som jag inte ätit på minst 15 år.

Jag hann också med att träffa en hel del kompisar och Stefan, Mari, Otto och Jenny hann också med ett besök uppe i Kämpersvik och fick känna på utomhusduschen med riktigt kallt vatten.

På "hemvägen" till CA hade jag också turen att bli uppgraderad till business class, riktigt bra! Ett glas champagne innan avfärd och sedan rejält med benutrymme och god mat.

Jag har tagit en hel del bilder, så ni får se hur härligt det kan vara i Bohuslän på sommaren. Jag får varna för att det är en hel del bilder på Elsa, för hon är så fotogenisk.

Sommarsverige 07

1 comment:

otto said...

Tack för senast å här är mina bilder.

http://picasaweb.google.com/henrik.otto/KMpersvik