Tuesday, December 11, 2007

Carmelmat och bergsetapp

Förra helgen var vi (Jag, Jon och Andreas) nere i Monterey och Carmel o kollade in läget. Det var väldigt fint och vi åt en brakmiddag som till slut gick på 300 dollar för oss tre. Dyrt, men gott. Vi delade på Kobechips och Magic Mushrooms till appetizer, sedan åt jag Tonfisktartar till förrätt, Trio (räkspett, något kött och revbensspjäll) till huvudrätt och en banangrej till efterrätt. Smarrigt!

CarmelGourmet


I söndags åkte jag till IKEA och shoppade lite smaskens. Julmust, pepparkaksdeg, salta fiskar och kanelgifflar. Sedan bar det av upp i bergen för lite slingriga bergsvägar med Miatan. Det är roligt. Tog en sväng till La Honda och Half Moon Bay innan jag åkte till SF och åt lunch med Niklas, Magnus och Stefan. Inte dumt. Det var soligt, men lite kallt. Om man nu kan kalla 14 grader kallt. Kallt för att vara här.