Thursday, July 20, 2006

Beirut

Kanske inte. Det är visst bara i Göteborg.

Sjö o green


Här är det nu varmt så det räcker o blir över. Kanske inte på kontoret, men utomhus. Nästan alla har semester nu, så det surfas otroligt mycket. Långtråkigt, men jag har nu läst det mesta man kan behöva veta om Habsburgarna. Inte för att jag kommer komma ihåg det, men nu har jag iaf förkovrat mig.

I helgen var det discgolf följt av bad i Delsjön. Mycket trevligt. Det var underhållande när Johans disc fastnade i en klyka högt, högt upp i ett träd. Söndagens eftermiddag veks åt golf. Jag och fadern gick 18 hål på Chalmers GK. Det var en besvikelse, men härligt väder. Banan var väl inte så himla dum den heller, men den är oförlåtlig. Jag trodde i min naivitet att det skulle bli rätt lätt att gå ner till 36, men där bedrog jag mig. Skarpa 17 p på 18 hål är inte något att skriva hem till föräldrarna för. Nu slapp jag ju det, för farsan var ju med. Får nog bli lite stabilare på järnslagen på fairway och ruff för att det ska kunna bli något.

Igår spelade vi igen, fast bara 9 hål. Om möjligt ännu sämre. 7p på 9 hål. Usch, usch. Well, jag får ta o fråga storebror vad det är för fel jag gör.

Helgen kommer nog spenderas i K-vik i den proverbiala hängmattan.

Thursday, July 13, 2006

Böcker o sving

Igår var det golfdags igen. Jag och mrmarpe tog en runda på Lerjedalens GK's korthålsbana. Vi körde matchspel och det slutade med vinst med tre hål till mig. Hurra! Det var precis lagom varmt för golf. Därefter spisade jag makaroner och falukorv.

Gårdagen avslutades med The Benchwarmers. Inte så himla bra, men vad förväntade jag mig. Läser också en okej bok av Nick Hornby, A Long Way Down, som handlar om fyra personer som ska ta livet av sig. Låter inte så uppmuntrande, men den är inte så mörk som man kan tro. Förresten vill jag rekommendera allt av Erlend Loe, speciellt Naiv.Super., Expedition L och Doppler. Roligt och tokigt.

Monday, July 10, 2006

Musik o båt


Nu är helgen över och det har varit en skön och behaglig sådan. På fredagen körde jag och Johan upp till Stockholm och slöt upp med min lillebror Oscar som hade tagit tåget. En Elias tillkom och sedan tog vi indisk mat och Cobra för de som var ölsugna. Stärkta av maten tågade vi till Stockholms Stadion och lyssnade på Depeche Mode med förband. Muse var förband och några av låtarna var okej, men gitarrerna var något i vassaste laget.

Depeche började något trevande och spretigt. Lite otajt, helt enkelt. Men efter 5-6 låtar hade de värmt upp och blev riktigt bra. 26000 fans viftade med armarna på Never let me down again (tror jag det var) och några coola versioner av låtar förgyller kvällen (bla Shake the Disease). Och när extra numrena startar med en explosiv Photographic är kvällen räddad.

Lördagen spenderades i en motorbåt tuffandes runt i stockholm med singoalla och maryland cookies. Ett dopp från båten blev också pricken över i:t.

Wednesday, July 05, 2006

Dotter o bil


Jag vet inte riktigt om jag kommer posta mer om jag kör på svenska, men det är ju en gissning. Det är nu solig sommar och det har slagits mycket golf. Min storebror har fått en liten dotter som är två månader och jag har fått en bil som är fem månader.

I helgen ska jag, lillebror och Peson upp till Stockholm för att kolla på Depeche Mode. Det blir nog fina fisken det.