Monday, November 19, 2007

Nötter och Legtop

Nu har jag varit olydig igen och inte uppdaterat på ett bra tag. Kols har varit här och jobbat en vecka och då var vi och åt på en riktigt najs indisk restaurang i Mountain View. Vi var även på en fin italiensk restaurang i Saratoga en annan dag efter lite bubbelbad i Oakwoods stora pool.

Förra lördagen, den 17:e Nov, var vi på hotellbarrunda. Vi var 8 pers. Jag, Kols, Peter, Jon, Adam, Omid, Andreas och någon tjej som Adam kände. Vi hade planerat flera barer, men det slutade med att vi endast kom till 3 hotellbarer och en vanlig bar. Det regnade rätt ordentligt, men det var riktigt roligt! Vi var på Top of the Mark, Tonga, Drakes lobby bar och en rätt så skabbig bar vid namn Gold Dust Lounge. Lite bilder finns här.

Jag har skaffat mig en ny liten leksak... En Asus Eee PC. Det är en riktigt liten laptop med en Celeron 900 MHz, 512 MB minne, 4 GB solid state hårddisk och lite annat smått och gott. Jag har installerat Xubuntu istf det OS som följde med (det var också linux). Det finns en webcam i den och mic. Så det går prima att köra skype. Lite bilder finns här:
eee


Som ni kanske ser på bilderna är den otroligt liten. Den är ungefär som två DVD fodral på varandra och väger 0.92 kg. Inte stor. Jacob (en kille på jobbet, som också har också skaffat en) kallade den för en legtop, för den inte riktigt är stor nog för hela knät. Nackdelen är ju förstås att skärmen är väldigt liten också.

I fredags var vi (Jon, Jacob, Randy, Christy och jag) och hade riktigt roligt på Antonios Nut House. Det spelades biljard och jag körde jukeboxen.

2 comments:

Mr Marpe said...

De verkade ju han en fin skylt på Gold Dust iallafall. Kanske påminde om svunna tider.
Kan trycka in sina kort på picasa med en 3e?

Shades said...

Jorå, det ska gå fint att köra in på picasa. Det finns en klient till linux också, men den är lite klumpig.